Minőségi bútorszerelés és -készítés

Vállaljuk..

  • Lapraszerelt bútorok helyszíni (irodabútor, konyhabútor, fémbútorok, stb.) szerelését
  • Irodaköltöztetésnél bútorok szét -, ill. összeszerelését
  • Bútorok falra fúrását
  • Sérült bútorlapok cseréjét
  • Bútorok méretre alakítását
  • Bútorok javítását
  • Könyvespolcok, irattárolók készítését
  • Bármilyen jellegû probléma megoldását :)

"A lapraszerelt bútorszerelés mesterei!"
Miért vagyunk az Ön számára biztos választás?

Mert, mi mindig...
  ... Pontosan érkezünk
  ... A megrendelõ igényeit követjük
  ... Minõségi szerszámokkal dolgozunk
  ... Összetakarítunk magunk után
  ... Garanciális esetben a legrövidebb idõn belül megoldjuk a problémát
  ... Garanciát vállalunk a szerelésnél bekövetkezett sérülésekre
  ... Nálunk az ügyfél az elvégzett munka után is ügyfél marad!

A jó konyhában élvezetes a sütemény (palacsinta, a muffin, a torta, a tiramisu, és a mézeskalács) elkészítése!

Helyszíni felmérés

Budapest területén ingyenes kiszállással segítjük a vevõk elképzeléseinek megvalósítását épület- és bútoripari megrendelésük esetén. Üzemvezetõnk szakmai tanácsokkal, felhasználóbarát javaslatokkal aktív részese a tervek, elképzelések kidolgozásának.

Árajánlat

A helyszíni szemlét követõen 2 napon belül részletes árajánlattal jelentkezünk, amiben a kért termék pontos adatai (mérete, anyaga), valamint a munka- és anyagköltség részletesen szerepel. Ezzel lehetõséget adunk arra, hogy mindezek teljes körû ismeretében döntsön a kedves vevõ a megrendelésrõl, esetleg más ajánlattal összevetve.

Helyszíni beszerelés

A gyártás befejezése után - ha arra a megrendelt termék méretébõl vagy jellegébõl (konyhabútor) fakadóan szükség (igény) van - munkatársaink a helyszínre szállítják és ott beszerelik a terméket. Ennek költsége szerepel a cég által adott árajánlatban, így tehát a mindenkori bekerülési összeg tartalmazza az összes felmerülõ költséget.

Segítünk!

Sokan vannak akik szeretnének otthon megvalósítani egy pár jó ötletet, vagy csak egyszerûen fel kell fúrni néhány dolgot a falra, de nincsen hozzá szerszámuk és még a szomszéd sem tud segíteni! Talán még az anyagokat is beszerzik hozzá, de nem mernek nekilátni, mert félnek, hogy nagyobb kárt okoznak azzal, hogyha mindenféle gyakorlat nélkül kezdenek neki a szerelésnek.

A Veneziana design ezermesterei az ilyen jellegû kisebb-nagyobb szerelési, javítási és helyreállítási munkákban nyújtanak biztos kezet Önnek! Az elõzetes megbeszélések alapján Önnek lehetõsége nyílik arra, hogy mesterünkkel telefonon egyeztesse kívánságait, melynek során hasznos tanácsokat és végleges megoldást is kaphat!